hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemerli kadınlar Linet'le coştu

    Kemerli kadınlar Linetle coştu
    expand

    Kemerli kadınlar Linet'le coştu

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi'nin düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Yemeği ve Linet konserine Kemerli kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Mustafa Gül, "Dünyanın birçok ülkesinden çok önce kadına seçme ve seçilme hakkını veren Büyük Önderimiz Atatürk'ün anısı önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz" dedi.

    Kemer Belediyesi'nin düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Yemeği ve Linet konseri, Göynük'teki bir otelde yapıldı. Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül'ün ev sahipliğinde yapılan yemeğe CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Bozkurt, belediye meclis üyeleri ve adayları ile çok sayıda Kemerli kadın katıldı.

    'SİZLERİN HEP YANINDAYIZ'

    Yemeğin açılış konuşmasını yapan Neşe Gül, "Geçen yıllarda 8 Mart'ta 1100 kadınımızla Anıtkabir ziyareti, Anneler Günü'nde 1200 kadınımızla birlikte Çanakkale Şehitlik ziyaretleri, 10 Kasım'da 2200 kadınımızla Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdik. 10 yıl boyunca kadınlarımızın doğumunda, düğününde, mevlidinde, hastalığında, egzersizinde yanında olmaya, destek vermeye ve sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Sizler istediğiniz sürece de yanınızda olacağım" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GÜL'DEN KADINLARA TEŞEKKÜR

    Başkan Mustafa Gül de "Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde dünyanın birçok ülkesinden yıllar önce, 1921 yılında ülkemizde Kadınlar Günü kutlanmaya başlandı. Yine Büyük Atatürk sayesinde Türk kadını, 1934 yılında seçme ve seçilme hakkına kavuştu. Ebedi önderimizi burada bir kez daha alkışlıyor ve anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. Anneler ve kadınlar baş tacımızdır. Sizi sadece yılın bir günü değil her günü hatırlıyoruz. Etkinliğimize yoğun bir katılım sağlayarak bu evladınıza bir kez daha sahip çıktığınızı ve bundan sonra destek vereceğinizi bir kez daha gösterdiniz. Bizi çok mutlu ettiniz. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    LİNET COŞTURDU

    Konuşmalardan sonra Kemer ilçesinin siyasi ve sosyal yaşamında kanaat önderliği yapan kadınlara teşekkür plaketi verildi. Ardından sahne alan sanatçı Linet, Kemerli kadınlara müzik ziyafeti sundu. Linet'in hareketli şarkılarında piste çıkan kadınlar doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow