hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemerlilere Akvaryum gezisi

    Kemerlilere Akvaryum gezisi
    expand

    Kemerlilere Akvaryum gezisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi'nin düzenlediği Antalya Akvaryum gezisine katılan 350 Kemerli, sualtı dünyasına yolculuk yapma fırsatı buldu. Etkinliğin 25 Mart'a kadar devam edeceğini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, geziye katılan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

    Kemer Belediyesi tarafından 16- 25 Mart tarihleri arasında düzenlenen Antalya Akvaryum gezileri başladı. Etkinliğin ilk gününde Arslanbucak, Kuzdere, Tekirova, Çamyuva, Göynük ve Beldibi mahalleleriyle Kemer Belediyesi hizmet binası önünden kalkan servis araçlarıyla Antalya Akvaryuma getirilen her yaştan 350 Kemerli, keyifli bir hafta sonu geçirme fırsatı buldu.

    EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORLAR

    Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Bir kültür hizmeti olarak düzenlediğimiz Antalya Akvaryum gezimize katılan ve bundan sonra katılacak olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor ve iyi eğlenceler diliyorum. Gezilerimizin özellikle öğrencilerimiz için yararlı olacağına inanıyorum Çünkü hem eğlenirken hem de su altı dünyasını keşfetme fırsatı buluyor" dedi.

    KEMERLİLERDEN TEŞEKKÜR

    Ulaşımın ve giriş ücretlerinin Kemer Belediyesi tarafından karşılandığı organizasyonda gönüllerince eğlendiklerini kaydeden Kemerliler, Başkan Mustafa Gül'e ve gezide emeği geçen tüm personele teşekkür etti. Akvaryum gezileri 25 Mart'a kadar devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow