hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemerspor'dan, İzmir'e yardım eli

    Kemerspordan, İzmire yardım eli
    expand

    Kemerspor'dan, İzmir'e yardım eli

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- KEMERSPOR 2003 takımı futbolcuları, teknik heyet ve kulüp çalışanları iki maçlık prim alacaklarını İzmir'de yaşanan depremde zarar görenlere yardım için battaniye ve kuru bakliyat yardımı yaptı.
    Kemer'in 3'üncü Lig'deki temsilcisi Kemerspor 2003'ün çalışanları, teknik heyeti ve futbolcuları İzmir'de yaşanan depremden dolayı zarar gören vatandaşlara destek olabilmek için iki maçlık prim alacaklarıyla 1000 battaniye ve 100 koli kuru bakliyat alarak kamyonetle İzmir'e gönderdi. Alınan malzemeleri de futbolcular ve teknik heyet hep beraber kamyonete taşıdı.
    Kemerspor 2003 antrenörü Ertuğrul Arslan, "Takımımızla antrenmanlara çıkalı iki hafta olmuştu. Bu iki haftada futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimizle birlikte son iki maçımızda 4 puan aldık. Bu nedenle de başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin bizlere prim sözü vardı. Bu hafta da bu primleri ödeyeceklerdi. Fakat İzmir'de yaşanan deprem felaketinin ardından futbolcularımızla yaptığımız görüşmenin ardından bu primleri yardım için kullanma kararı aldık. Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow