hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KETAV'da başkan, Volkan Yorulmaz oldu

    KETAVda başkan, Volkan Yorulmaz oldu
    expand

    KETAV'da başkan, Volkan Yorulmaz oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinin tanıtım vakfı olan KETAV'da başkanlığına turizmci Volkan Yorulmaz seçildi.
    Kemer'in en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı'nın (KETAV) başkanı olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun belediyedeki yoğun işlerinden dolayı istifa etmesinin ardından düzenlenen yönetim kurulu toplantısında üyelerin tamamının oyunu alan 2016- 2018 döneminde, KETAV başkanlığı ve halen Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) başkan yardımcılığı görevini yürüten turizmci Volkan Yorulmaz tekrar başkan seçildi.
    Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Yorulmaz, "Vakfımız, 1984 yılında turizm yatırımcıları tarafından bölgenin tanıtım faaliyetlerini yürütmek ve organizasyonlar düzenleyerek Türk turizmine katkı sağlamak için kuruldu. O dönemden bugüne kadar vakfımızda görev almış tüm yönetim kurulu üyelerine ve başkanlarına teşekkür ediyorum. Bizler KETAV'da herhangi bir maddi beklenti içerisinde olmadan, yönetim kurulu üyelerimiz ve üye turizmcilerimizle birlikte bölgemizin tanıtım faaliyetlerini düzenleyen bir vakıfız. Dün olduğu gibi bugünde bu çalışmalarımızı üzerine koyarak devam ettireceğiz. Hedefimiz, Türk turizmin başlangıç noktalarından olan Kemer ilçemizi tekrar layık olduğu noktaya taşımak. Bu nedenle de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.
    KETAV yönetim kurulu toplantısının ardından Başkan Volkan Yorulmaz ve yönetim kurulu üyeleri Kemer Kaymakamı Yücel Gemici'yi makamında ziyaret etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow