hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhtarlardan Başkan Topaloğlu'na teşekkür

    Muhtarlardan Başkan Topaloğluna teşekkür
    expand

    Muhtarlardan Başkan Topaloğlu'na teşekkür

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya gelen muhtarlar, ilçeye ve mahallelerine hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, muhtarlarla bir araya geldi. Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonundaki buluşmaya, belediye başkan yardımcıları Emin Gül, Baki Yalın ve Gülsüm Bal, birim müdürleri, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz ve muhtarlar katıldı.

    Mahallelerindeki bazı ihtiyaçlar ve yapılması gerekenlerle ilgili Başkan Topaloğlu'ndan destek isteyen muhtarlar, bugüne kadar her zaman yanlarında olduğu için kendisine teşekkür etti.

    Başkan Topaloğlu, muhtarların anlattığı park, alt ve üst yapı, köprü, asfalt gibi ana konularla ilgili yaşanan sıkıntıları tek tek not aldı. Her zaman muhtarların yanında olduklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Her mahallede yaşanan sıkıntılar üzerine fikir alışverişinde bulunuyoruz. Toplantıyı yapmamızdaki amaç da sorunların çözümleri hakkında konuşmak. Belediye olarak elimizdeki imkanlarla ilçemizi güzelleştirmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımız da bize her anlamda destek oluyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kemerimizin tüm mahallelerinde yaşanan ne sıkıntı varsa gidermek için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra da sık sık bir araya gelerek muhtarlarımızın görüşlerini dinleyeceğiz ve Kemer'e birlikte hizmet edeceğiz" diye konuştu.

    Toplantıda muhtarlara, Kemer'de yapılan, yapılacak olan ve yapımı devam eden projeler hakkında da sunum gerçekleştirildi. Muhtarlar, ilçeye yapılan projelerden ve desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow