hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Phaselis Festivali sosyal medyadan yapılacak

    Phaselis Festivali sosyal medyadan yapılacak
    expand

    Phaselis Festivali sosyal medyadan yapılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde bu yıl 11'incisi düzenlenecek olan Phaselis Festivali sosyal medya hesaplarından yayınlanacak geçmiş yıllara ait görüntüler ile gerçekleşecek.
    Kemer'de bu yıl 11'incisi düzenlenmesi planlanan ancak koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle yapılamayan Phaselis Festivali, 21-27 Eylül tarihleri arasında geçmiş yıllara ait konser videolarıyla gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında 21 Eylül'de '3 Bas 3 Soprano', 23 Eylül'de 'Boğaziçi Caz Korosu', 25 Eylül'de 'Mavi ve Siyah Flamenko David Perez Endülüs'ten Anadolu'ya' konseri ve 27 Eylül'de 'İncesaz' konserlerinin geçmişe ait konser görüntüleri Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı'na (KETAV) ait sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.
    KETAV Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz, "11'incisini yaptığımız ve artık uluslararası olan Phaselis Festivali'ni bu yıl pandemi nedeniyle iptal etmek yerine geçen yıllara damgasını vuran konserlerimizden derlediğimiz video paylaşımı yapacağız. KETAV yönetim kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda 21- 27 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan konser yayınlarımız tüm sosyal medya sayfalarımızdan yayınlanacaktır" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow