hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sanayi sitesi dezenfekte ediliyor

    Sanayi sitesi dezenfekte ediliyor
    expand

    Sanayi sitesi dezenfekte ediliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında Kemer Sanayi Sitesi, dezenfekte edildi.
    Kemer Belediyesi ilçe genelinde yaptığı çalışmalar kapsamında sanayi sitesini de dezenfekte etti. Birçok esnafın ekmek kazanmaya çalıştığı sanayi sitesinde, dükkanların içerisi ve çevresi titiz bir şekilde temizlenerek, dezenfekte işlemi uygulandı.
    Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü dezenfekte timleri, ilçe genelinde gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmaları kapsamında sanayi sitesi dışında Beldibi -3, Göynük ve merkezde kurulan pazar yerinde de ilaçlama çalışması yaptı. Dışarı çıkan vatandaşları da evlerinde kalmaları hususunda uyaran ekiplerin dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam edeceği belirtildi.
    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Belediye ekiplerimiz, dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kemer genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanayi sitesinde, Beldibi ve Göynük mahallelerinde, parklarda, kaldırımlarda çalışmalarımız devam edecek. Belediye olarak biz üzerimize düşen görevi yerine getirirken, vatandaşlarımız da evde kalarak kurallara uymaları gerekiyor. Lütfen herkes evde kalsın" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow