hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Üniversiteye hazırlanan öğrencilere eğitim desteği

    Üniversiteye hazırlanan öğrencilere eğitim desteği
    expand

    Üniversiteye hazırlanan öğrencilere eğitim desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun girişimiyle, Ahmet Erkal Destek Eğitim Merkezi'nde 11 öğretmen, üniversiteye hazırlanacak öğrencilere eğitim verecek.

    Daha önce eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarının asla sağlanamayacağını dile getiren Başkan Topaloğlu, eğitime bir hizmet daha kazandırıyor. Topaloğlu, daha önce gazino olarak da kullanılan Ahmet Erkal Spor Tesislerindeki binayı eğitim yuvasına dönüştürerek Ahmet Erkal Destek Eğitim Merkezi adı altında öğrencilere kazandırmıştı. Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin geleceklerine yön verebilmeleri adına çalışan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Merkezi'nde üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek vermek üzere 11 öğretmenle bir araya geldi. Öğretmenler, Türk Dili ve Edebiyatı, Kimya, Biyoloji, Coğrafya, Tarih ve Rehberlik branşlarında öğrencilere destek olacak.

    Topaloğlu, eğitime kazandırdığı merkezde öğrenciler için yaptıklarıyla da Türkiye'de bir ilke daha imza atmış oldu. Topaloğlu, “Eğitimin olmadığı bir yerde başarı yakalanamaz. Ahmet Erkal Spor Tesislerindeki binayı biz eğitim yuvasına dönüştürdük. Lise son sınıf öğrencilerinin üniversiteye hazırlanmaları için öğretmen arkadaşlarla görüştük. Tüm branşlarda öğrencilerimize destek verecekler. Bu çocuklara vatana ve millete iyi bir evlat olmaları için elimizden gelen desteği vereceğiz. Eğitime bir hizmet kazandırdığımız için çok mutluyum. Eğitim varsa gelecek var" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow