hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez Belediyesi'nde vergi mesaisi

    Kepez Belediyesinde vergi mesaisi
    expand

    Kepez Belediyesi'nde vergi mesaisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, 31 Mayıs Cuma günü sona erecek Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergilerinde 2019 yılı birinci taksit ödemeleri nedeniyle hafta sonu veznelerini açık tutacak.

    Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi'nin birinci taksidinin son ödeme günü 31 Mayıs Cuma günü sona eriyor. Kepez Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için hafta sonu veznelerini açık tutacak. Vatandaşların vergilerini ödemelerinde zorluk çekmemeleri için 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günleri 08.30 ile 17.30 saatleri arasında belediyenin giriş katında bulunan veznelere ödeme yapılabilecek.

    GEZİCİ VEZNELER DE GÖREV BAŞINDA

    Kepez Belediyesi'nin gezici vezneleri, Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ve Emlak Vergisi birinci taksit ödemelerinin son günü olan 31 Mayıs tarihine kadar mükellefe pazar yerlerinde hizmet verecek. Zafer ve Habibler mahallelerinde cumartesi, Yeni Mahalle ve Çamlıbel mahallelerinde ise pazar günü gezici vezneler pazar yerlerinde görev yapacak.

    Vatandaşlar, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam vergilerini Kepez Belediyesi'nin giriş katında bulunan veznelerden, tüm Halkbank şubelerinden veya belediyenin www.kepez-bld.gov.tr resmi internet sitesindeki 'İnteraktif Belediyecilik' bölümünde bulunan 'Vergi Ödeme' kısmını tıklayarak ödemelerini gerçekleştirebilecek.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow