hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez kadınlarla daha güçlü

    Kepez kadınlarla daha güçlü
    expand

    Kepez kadınlarla daha güçlü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KADIN Koordinasyon Merkezi'nin ilk danışma kurulu toplantısına katılan Başkan Hakan Tütüncü, daha güzel bir Kepez ve daha güzel bir şehrin, kadınların şefkatli elleri üzerinde yükseleceğini söyledi.

    Kepez'in Kadın Koordinasyon Merkezi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün başkanlığında ilk danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Danışma kurulu toplantısında daha yaşanabilir çevre için Kepez'de başlatılan Yeşil Seferliği, Antalya Köy Pazarı ve ilçede yürütülen sağlık çalışmaları görüşüldü. Kadın Koordinasyon Merkezi'nin ilk Danışma Kurulu Toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Hakan Tütüncü, merkezin Kepez'e, şehre anne sevgisini, anne şefkatini, kadın gücünü birlikte birleştirerek ve yansıtacak önemli bir sosyal proje olduğunu söyledi. Kadın Koordinasyon Merkezi'nin kuruluş amacına da değinen Başkan Tütüncü, “Kadınların bu şehirde karşılaştıkları her türlü sorunlar, bizim sorunlarımız. Ve onların sorunlarının her türlü çözümü konusunda da hep beraber önemli bir inisiyatif almalıyız diye düşündük" dedi.

    HİZMETE DÖNÜŞTÜRÜLECEK ÇALIŞMALAR

    Kadın Koordinasyon Merkezi'nin ilk danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerine değinen Başkan Hakan Tütüncü, “Her zaman ifade ettim. Kepez'i, her zaman ışık gibi aydınlatan çok önemli hanımefendiler oldu. Ve bu şehir güzel hanımefendiler yetiştirdi. Onların bu şekilde yapmış oldukları çalışmaları çok daha farklı kurumsal bir yapı altına alarak, koordinasyon içerisinde yine şehre, kadına, aileye, çocuklara, engellilere yada dezavantajlı diğer gruplara hizmete dönüştürecek bir çalışma geliyor. Biz bunu çok önemsiyoruz" dedi. Başkan Tütüncü, danışma kurulu toplantısında 3 önemli konunun müzakere edildiğini belirterek, bunların Kepez'de başlatılan yeşil seferliği, kadın emeğini ekonomik değere dönüştürecek olan Antalya Köy Pazarı ve kadınlara yönelik sağlık çalışmalarının olduğunu söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow