hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez Tiyatrosu'ndan Nalınlar oyunu

    Kepez Tiyatrosundan Nalınlar oyunu
    expand

    Kepez Tiyatrosu'ndan Nalınlar oyunu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediye Tiyatrosu (KBT), Necati Cumalı'nın kaleme aldığı, Özge Efe'nin yönettiği köy komedisi olan 'Nalınlar' adlı oyunu tiyatro severlerle buluşturmaya devam ediyor.
    Türk Edebiyatının bir dönemine damgasını vuran ve Türk Dil Kurumu'nun ödülle şereflendirdiği Necati Cumalı'nın ölümsüz eseri, 'Nalınlar' oyunu, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.
    Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda Osman ile Seher'in 'Köyseyirlik' aşkını anlatıyor. Yönetmenliğini Özge Efe'nin yaptığı oyunda, müzikleri Sonay Yener, ışık Mustafa Uçak, dekor tasarımı Özge Efe, reji asistanlığı Batuhan Ünlü, kostüm uygulaması Hıdır Doğan'a ait. Oyunda, Tuğberk Yaşasın, Cengiz Kaya, Derya Bütev, Emre Demiroğlu, Özge Efe, Demet Çetin, Beşer Ceylan ve Batuhan Ünlü rol aldı. Sahne dekorları belediye atölyesinde, dekorların uygulaması da Semih Güçlü tarafından yapıldı.
    KBT'nin sahneye koyduğu Nalınlar adlı oyun her hafta Cuma ve Cumartesi günleri, saat 20.00'de tiyatro severlere kapılarını aralıyor.

    FOTOĞRAFLI


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow