hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez zabıtasından '14 Kural' broşürü

    Kepez zabıtasından 14 Kural broşürü
    expand

    Kepez zabıtasından '14 Kural' broşürü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA)-KEPEZ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşları bilgilendirmek için pazar yerlerinde '14 kuralda virüsten korunma' yollarının anlatıldığı el broşürleri dağıtılıyor.

    Koronavirüs salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdüren Kepez Belediyesi, bir yandan da bilgilendirme çalışmaları yapıyor. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, ilçede bulunan pazar yerlerinde vatandaşlara koronavirüs bilgilendirme broşürü dağıtılıyor. Koronavirüs ile mücadelenin anlatıldığı '14 Kuralda virüsten korunma' broşüründe virüsün tanımı, hastalığın belirtileri, korunma yolları ve hijyen kuralları görsellerle anlatılıyor.

    Koronavirüsten korunmanın yollarının anlatıldığı el broşürlerini dağıtan Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 1 metre sosyal mesafe kuralını da hatırlatarak, pazarcı esnafı ve pazara gelen vatandaşları para alışverişlerinin nasıl yapılması gerektiği konusunda da bilgilendiriyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow