hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'de 100 kilometre sıcak asfalt yapılacak

    Kepezde 100 kilometre sıcak asfalt yapılacak
    expand

    Kepez'de 100 kilometre sıcak asfalt yapılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi bu yıl 100 km sıcak asfalt serimi ve 100 bin m2 parke kaldırım yapmayı planlıyor.

    Kepez Belediyesi, 2019'da 107 bin metre yola 158 bin ton sıcak asfalt sererken, 52 bin metre de sathi asfalt çalışması gerçekleştirdi. Kepez Belediyesi, geçen yıl 111 bin m2 parke kaldırım çalışması yaptı.

    Fen İşleri Müdürlüğü, imarı tamamlanan bölgelere yatırımların gelmesi bakımından önem taşıyan yeni yol yapımını 2019'da da sürdürdü. Kepez'in ulaşım ağına geçtiğimiz yıl 78 bin metre yeni yol eklendi. Açılan yeni yollar, bölgesine temel belediyecilik hizmetleri ile kamu kurumlarının yatırımlarının gelmesi ve konut yapımını hızlandırması bakımından önem taşıyor.

    Kepez Belediyesi, şiddetli yağışlarda yaşanabilecek olası su baskınlarına karşı da ilçenin alt yapı drenaj hattını güçlendirmeye 2019'da da devam etti. İlçede, geçen yıl 5 bin metre yağmur suyu menfez çalışması gerçekleştirildi.

    'BAŞARI HİKÂYELERİNE YENİLERİNİ EKLEYECEĞİZ'

    Fen işleri yatırımında başarılı bir yılı geride bıraktıklarına değinen Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti:

    "Yol, park gibi alt ve üst yapı yatırımlarında kalitesini, başarısını ispatlamış bir belediyeyiz. Hemşehrilerimizin yaşadıkları sosyal alanları, modern şehir imkânlarıyla donatmak için 11 yıldır gayretle çalışıyoruz. Bu gayretin neticesinde vatandaşlarımız, konforlu yolları, nitelikli parkları, portakal ve zeytin ağaçlı bahçeleri, kültürel tesisleri, müzeleri, meydanı, kent ormanı ile nice sosyal imkânı olan bir Kepez'de yaşamın ayrıcalığına kavuştu. Biz, kendisiyle yarışan, yaptıklarını asla yeterli görmeyen bir belediyeyiz. Hemşehrilerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor, ilkesiyle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2020'de de azimle çalışmaya devam edeceğiz. Her mahalleye eşit hizmet, anlayışımızla temel belediyecilik hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz. Başarı hikâyelerimize, hizmet rekorlarımıza yenilerini ekleyeceğiz. İlçemizde 2020'de yapacağımız fen işleri ile park yatırımlarımızı planladık. İhtiyaç olan bölgelerde 100 bin metre asfalt, 100 bin metrekare parke kaldırım ile onlarca mahalle parkı yapmayı hedefliyoruz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow