hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'de 23 Nisan coşkusu

    Kepezde 23 Nisan coşkusu
    expand

    Kepez'de 23 Nisan coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara armağan ettiği Anadolu Çocuk Köyü'nde 20 Nisan'da başlayan bayram kutlamaları coşkuyla devam ediyor.

    Dokumapark, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında unutulmaz bir şenliğe ev sahipliği yapıyor. Kepez Belediyesi, bayram dolayısıyla tüm çocuklara Anadolu'nun geleneklerini yansıtan 'Anadolu Çocuk Köyü' hediye etti. Kepez Belediyesi, 8 gün boyunca çocuklara unutamayacakları bir Anadolu Çocuk Köyü Şenliği düzenledi. 20 Nisan Cumartesi açılışı yapılan Anadolu Çocuk Köyü, 28 Nisan Pazar gününe kadar Antalyalı çocuklara renkli bir bayram coşkusu yaşatacak.

    ANADOLU ÇOCUK KÖYÜ ŞENLİĞİ

    Bizim Bakkal, 23 Nisan İlkokulu, PTT şubesi, muhtarevi, yorgancısı, terzisi, çömlekçisi, kalaycısı, bozacısı ve bakırcısına kadar Anadolu'nun bir köy yaşantısının yansıtıldığı konsept ziyaretçiler tarafından da büyük ilgi görüyor. Anadolu Çocuk Köyü'nde, çocuklar unutulmaya yüz tutmuş meslekleri görme ve o heyecanı yaşama imkanı buluyor. Çocuklar, çömlek yapmaktan tezgahta halı dokumaya kadar birçok mesleği de uygulamalı öğrenme şansı yakalıyor. Anadolu Çocuk Köyü Şenliği'nde, konserler, çocukların çok sevdiği Nasrettin Hoca, Keloğlan, Hacivat ile Karagöz, illüzyon gösterisinden sokak oyunlarına kadar birçok renkli etkinlik yer alıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow