hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'de bayram denetimi

    Kepezde bayram denetimi
    expand

    Kepez'de bayram denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - RAMAZAN Bayramı'na sayılı gün kala Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın, pastane, tatlı imalatı ve satışı yapan işyerlerini mercek altına aldı.

    Ramazan ayı boyunca sık sık gerçekleştirilen denetimler ile vatandaşların güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmelerini sağlayan Kepez Belediyesi Zabıta ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla da gerekli tedbirleri aldı. Tatlı ve unlu mamül imalathaneleri başta olmak üzere satış noktalarında gerçekleştirilen denetimlerde, temizlik ve hijyen koşulları, personelin kişisel bakımı, ürünlerin son kullanım tarihleri, gramaj ve saklama koşulları denetlendi.

    DENETİMLERE BAYRAMDA DA DEVAM

    Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayram denetimlerinde özellikle çikolata, lokum, şeker, pasta ve tatlı üretimi yapan iş yerlerinin denetimlerine ağırlık veriyor. Ekipler, kurallara uymayan işyerlerine uyarı ve cezai işlem uygularken, müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmelere de teşekkür ediyor. Ramazan ayında devam eden denetimler, vatandaşların mağduriyete uğramaması için Ramazan Bayramı boyunca da devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow