hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'de her yer dezenfekte ediliyor

    Kepezde her yer dezenfekte ediliyor
    expand

    Kepez'de her yer dezenfekte ediliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - COVİD-19 tedbirleri kapsamında başlattığı dezenfekte çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Kepez Belediyesi, bugüne kadar ilçede 38 bin 925 dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. 
    Kepez Belediyesi, Covid-19 tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Mobil dezenfekte ekipleri tarafından kamu kurumları, kuaför, berber, güzellik salonları, kıraathane, sürücü kursları, taksi durakları, ticari taksiler, camiler gibi halkın yoğun kullandığı alanlar düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Ekipler, bugüne kadar 7 bin 173 kez kamu kurumlarını, 15 bin 458 kez iş yerlerini, 14 bin 518 kez taksileri ve diğer alanlar olmak üzere toplamda 38 bin 925 dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. 
    SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MASKE VE DEZENFEKTAN 
    Kepez Belediyesi, pandeminin başladığı ilk günden itibaren ilçe sakinlerinin sağlıklarını koruyabilmek için etkin bir mücadele sergiledi. Sağlık Bakanlığı'nın verdiği yetkiyle, Belediye Sağlık Merkezi Laboratuvarı'nda uzman biyolog, laborant ve eczacılar eşliğinde kendi dezenfektanını üreten Kepez Belediyesi, ağız maskesi üretiminde de ilçe sakinleriyle tek yürek oldu. Kepez Belediyesi, pandeminin ilk günlerinde ürettiği dezenfektan ve maskeleri de sağlık çalışanlarına ulaştırdı.  

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow