hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'de pazarlar hafta içi kurulacak

    Kepezde pazarlar hafta içi kurulacak
    expand

    Kepez'de pazarlar hafta içi kurulacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında Türkiye'nin 81 ilinde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Kepez'de cumartesi ve pazar günü kurulan semt pazarları hafta içine alındı.

    Kepez Belediyesi, yurt genelinde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için pazar alanlarına yeni düzenleme getirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında pazar alanlarına getirilen yeni düzenlemeyle cumartesi ve pazar günü kurulan pazarlar hafta içine alındı.

    Buna göre hafta sonu kurulan Barış, Habibler ve Yeni Mahalle Semt Pazarı pazartesi, Güneş Semt Pazarı salı, Çamlıbel ve Varsak Altıayak Pazarı çarşamba, Zafer Pazarı perşembe, Duacı, Kültür ve Varsak Karşıyaka pazarları da cuma günü kurulacak. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabilmesi için pazar alanlarındaki denetimleri daha da artıracak. Kepez Belediyesi, pazar alanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeleri hemşehrilerine sosyal medya hesaplarından da duyurdu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow