hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'de renkli festival

    Kepezde renkli festival
    expand

    Kepez'de renkli festival

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin düzenlediği 'Antalya Sömestir Festivali' çocukların coşkulu katılımıyla devam ediyor. Renkli festivalin ikinci gününde çocuklar izlenme rekorları kıran Kral Şakir'in çizeri Varol Yaşaroğlu ile buluştu.

    Antalya Sömestir Festivali, çocukları eğlenceli aktivitelerle buluşturuyor. Çarşamba günü açılan festival, ikinci gününde de renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde Pazar gününe kadar devam edecek festival, birbirinden özel etkinliklerle çocuklara muhteşem bir tatil sunuyor. Eğlence dünyasının kapılarının sonuna kadar aralandığı etkinlikte, çocuklar tiyatrodan müzikale, turnuvadan atölye çalışmalarına, söyleşiden imza gününe kadar birçok etkinlikle buluşuyor.

    YAŞAROĞLU, HAYRANLARIYLA BULUŞTU

    Çocukları çok sevdikleri, yazarlar ve oyuncularla buluşturan festivalin ikinci günkü konuğu izlenme rekorları kıran Kral Şakir'in çizeri Varol Yaşaroğlu oldu. Çocuklarla önce söyleşi etkinliğinde bir araya gelen Yaşaroğlu, minik hayranlarının Kral Şakir ile ilgili merak ettikleri sorularını cevapladı. Söyleşinin ardından imza gününde hayranları ile bir kez daha bir araya gelen Yaşaroğlu, yoğun ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Hayranları tarafından büyük ilgi gören Yaşaroğlu, “Festivalde olmaktan dolayı çok mutluyum. Kepez Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum. Gerçekten burada muhteşem bir kalabalıkla karşılaştım. İnanılmaz bir imza sırası var" dedi.

    FESTİVALE İLGİDEN MUTLUYUZ

    Çocuklara birbirinden güzel etkinlikler armağan eden Antalya Sömestir Festivali'nde, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü her gün ziyaretçilerle bir araya geliyor. Çocuklarla birlikte etkinlikleri izleyen Başkan Tütüncü de yoğun ilgiden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tütüncü, “En sevdiğimiz varlıklarla sevgili çocuklarımızla birlikteyiz. Onlarla olduğumuz zaman yüzümüz bir ayrı gülüyor. İçimizi bambaşka bir huzur kaplıyor. Çocuksu bir sevinci, aslında hayatın her alanında yaşatmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Bu şehrin çocuklarını çok seviyoruz. İstiyoruz ki; onlar her zaman mutlu olsunlar" diye konuştu.

    Antalya Sömestir Festivali, 26 Ocak Pazar gününe kadar 11.30 ile 18.00 saatleri arasında çocukları bekliyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow