hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'de salep şenliği

    Kepezde salep şenliği
    expand

    Kepez'de salep şenliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi ev sahipliğinde Bucaklı Genç İş Adamları Kültür ve Dayanışma Derneği (BUGİAD) tarafından 'Bucak Salebi Şenliği' düzenlendi.

    Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen şenliğe, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, BUGİAD Başkanı Mehmet Ak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Tütüncü, hemşehri derneklerinin buluşmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, Bucaklıların kültürünü ilçesinde yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

    BUCAK KÜLTÜRÜNÜ YAŞATACAĞIZ

    Kepez'de Bucaklılarla gönül gönüle olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Tütüncü, “Dostlar neredeyse, biz hep onların yanında olduk. İki hafta öncesi güzel bir tarhana etkinliğinde beraberdik. Bucak'ın kültürünü ve güzelliklerini Antalya'da yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.

    KONUKLARA SALEP İKRAM EDİLDİ

    Bucak yöresi zeybeği başta olmak üzere çeşitli halk danslarının oynandığı şenlikte, yörenin türküleri de seslendirildi. Konuklara salep ikramının da yapıldığı gecede, Başkan Tütüncü'ye desteklerinden dolayı BUGİAD Başkanı Mehmet Ak tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow