hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'de sevgi atölyeleri çoğalacak

    Kepezde sevgi atölyeleri çoğalacak
    expand

    Kepez'de sevgi atölyeleri çoğalacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilkini Zafer Mahallesi'nde açtıkları ve özel çocuklara el sanatları eğitiminin verildiği sevgi atölyeleri yaygınlaştıracaklarını söyledi.
    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Zafer Mahallesi'nde açtıkları sevgi atölyesini ziyaret etti. Engelli Eğitim Kültür Sağlık Vakfı Antalya Şubesi işbirliğiyle açılan ve özel çocukların, seramik ve el sanatları eğitimi aldığı sevgi atölyesi ziyaretinde Başkan Tütüncü'yü, çocuklardan oluşan mehteran takımı karşıladı. Ziyarette, özel çocuklardan oluşan mehteran takımı mini bir konser verdi. 
    Başkan Tütüncü, konserin ardından sevgi atölyesine giderek, özel çocukların seramik çalışmalarını bir süre izledi. Konuşmasında, özel çocukların ve engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayan Hakan Tütüncü, şimdi sevgi atölyesi olan binayı, muhtarlık ofisi olarak inşa ettiklerini hatırlattı. Başkan Tütüncü, Zafer Mahalle Muhtarı Bahar Keskin'in, binanın eğitim amaçlı kullanılmasını talep ettiğini belirterek, "Bu talep üzerine muhtarlık ofisi binasını, özel çocuklarımız için sevgi atölyesine dönüştürdük" dedi.
    'ENGELLERİ SEVGİYLE KALDIRIYORUZ'
    Bölgedeki özel çocukların, sevgi evi atölyesinde seramik yapımını ve değişik el sanatlarını öğrendiğini aktaran Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü:
    "Özel çocuklarımıza, sevgi atölyesinde güzel bir ortamı yaşatıyoruz. Sevgileri büyütmek, mutlulukları artırmak ve gülen yüzleri daha da neşeli kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim için Dünya Engelliler Günü sadece 3 Aralık değildir. Bizim için 365 günün tamamı sevgili özel çocuklarımızla ilgilendiğimiz, engelleri sevgiyle kaldırdığımız bir dönemdir."
    'ENGEL TANIMAYAN SEVGİMİZLE ÖZEL ÇOCUKLAR MUTLU OLACAK'
    Sevgi atölyesinin Zafer Mahallesi'nde doğduğuna değinen Tütüncü, "Bu sevgi atölyeleri, şimdi Kepez'in dört bir tarafına yayılacak. Sevgi evlerinde engel tanımayan sevgimizle özel çocuklarımız mutlu olacaklar. Bir kimsenin Allah razı olsun duasını almaktan daha büyük bir mutluluğun olmadığını bilerek çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Başkan Tütüncü, yakından ilgilendiği özel çocuklarla ve aileleriyle fotoğraf da çektirdi.
    Ziyarete AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay, Türkiye Beyazay Derneği Antalya Şubesi ile Engelli Eğitim Kültür Sağlık Vakfı Antalya Şubesi temsilcileri ve Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi üyeleri de eşlik etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow