hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den Antalya'ya cami temizliği hizmeti

    Kepezden Antalyaya cami temizliği hizmeti
    expand

    Kepez'den Antalya'ya cami temizliği hizmeti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - İLÇEDEKİ camilerin temizliğini yıl boyunca yapan Kepez Belediyesi, mobil halı yıkama makinesiyle camilerin yerinden çıkarılması zor olan halılarını yerinde temizliyor. Ciddi talep gören bu hizmet, Antalya'nın tüm ilçelerindeki camilerinde gerçekleştiriliyor.
    Kepez Belediyesi, kurduğu cami temizlik ekibiyle ilçe genelindeki tüm camilerin iç mekân ve çevre temizliği ile genel bakımını 11 yıldır yapıyor. Vatandaşların temiz bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri amacıyla başlatılan cami temizliği büyük takdir görüyor. Kepez Belediyesi, cami temizliği hizmetini, teknolojik imkânlarla bir adım ileri taşıyor. Mobil halı yıkama makinesiyle camilerin yerlerinden çıkarılması zor olan halıları, yerinde yıkanarak, tertemiz hale getiriliyor. Yerinde halı yıkama makinesi, sıcak su özelliği ile halıdaki kirleri söküyor ve yüksek emiş gücüyle kirli suyu vakumluyor. Yıkama sonrası tertemiz hale gelen halılar 2 saat gibi bir sürede kuruyor.
    Kepez Belediyesi, takdir gören bu hizmetini, İl Müftülüğü koordinasyonunda Antalya'nın tüm ilçelerine götürüyor. Kepez Belediyesinin cami temizlik ekibi, İl Müftülüğünün ilçelerde belirlediği camilerin hem iç mekân temizliğini yapıyor hem de makine ile halılarını yıkıyor. Bu kapsamda Antalya'nın simgesi Yivli Minare Camii'nin halıları da yerinde yıkanarak, tertemiz hale getirildi. Caminin, minber, mihrap, kürsü, kapı ve pencere gibi kısımların da temizlik yapıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow