hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den Çamlıbel'e Semt Spor Sahası

    Kepezden Çamlıbele Semt Spor Sahası
    expand

    Kepez'den Çamlıbel'e Semt Spor Sahası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin Çamlıbel Mahallesi'nde 7 bin 107 metrekare alan üzerine inşa ettiği semt spor sahası törenle hizmete açıldı.
    Kepez Belediyesi tarafından Çamlıbel Mahallesi'nde yapımı tamamlanan semt spor sahası törenle hizmete açıldı. Açılışa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde konuşan Hakan Tütüncü, "Barış Pınarı Harekatı'na katılan kahraman askerlerimize Allah'tan zaferler diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, mekanları cennet olsun. Allah ülkemize, milletimize, devletimize, birlik ve beraberlik nasip etsin" dedi.
    SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZDÜK
    İlçeye yeni bir spor tesisi daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Tütüncü, "2009'da göreve geldiğimizde burada birçok problem vardı. Mülkiyet, 2B, Vakıf takasları, tapu gibi sorunlar bölgedeki Erenköy, Fatih, Çamlıbel ve Göçerler mahallelerimizin ortak sorunuydu. Bu sorunları çözmek için muhtarlarımızla seferber olduk. 40 yıldır, 45 yıldır çözüm bekleyen birçok problemi birlikte ve beraberce, kararlılıkla çözdük" diye konuştu.
    Yeni bir imar vizyonu hayata geçireceklerini ve ilk uygulamalarını 2020'de yapacaklarını kaydeden Hakan Tütüncü, "Güzel bir revizyon planı hazırlansın. Buralarda kentsel dönüşüm modelleri uygulansın. Ama bu kentsel dönüşümü TOKİ ve belediye yapmasın. Peki bu kentsel dönüşümü kim yapsın? Bizzat vatandaşın kendisi yapsın dedik. 7 kata kadar bu revizyon kapsamında kat artışı verdik" dedi.
    KURBAN SATIŞ YERİNE LİSE
    Çamlıbel Mahallesi'nde bulunan kurban satış yerinin lise yapıldığını da hatırlatan Başkan Tütüncü, “Arazinin mülkiyet sorunlarını çözerek, buraya okul yaptıran yine biz olduk. Milli Eğitim Bakanlığı'nın kapısında, buranın imar planlarıyla, evrak memuru gibi dolaştığımı buradaki meclis üyesi arkadaşlarım gayet iyi bilir. Bu mücadeleleri birlikte verdik" dedi.
    Çamlıbel Mahallesi'ne yeni bir kreş açacaklarını da kaydeden Tütüncü, "Projelerini tamamladık, ihale süreci başlıyor. Yeni kreşimiz Erenköy, Çamlıbel ve Esentepe mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun.  Mahallemize 2020 yılında da yeni bir ilkokul kazandıracağız" diye konuştu.
    Mahalledeki altyapı çalışmalarına da değinen Başkan Tütüncü, bölgedeki mahallerinde doğal gaz konforundan yararlanacağını bildirdi. Tütüncü'nün konuşmasının ardından Çamlıbel Semt Spor Sahası kurdele kesimi ile hizmete açıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow