hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den can dostlara ahşap, gölgelikli mama ve su istasyonu

    Kepezden can dostlara ahşap, gölgelikli mama ve su istasyonu
    expand

    Kepez'den can dostlara ahşap, gölgelikli mama ve su istasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi, Antalya'da artan hava sıcaklıkları nedeniyle sokak hayvanları için ilçenin dört bir yanında bulunan parklara ahşaptan, gölgelikli mama ve su istasyonu yerleştiriyor.
    Daha yeşil ve daha modern bir Kepez inşa ederek, hemşehrilerine konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralayan Kepez Belediyesi, bir yandan sokaktaki can dostlarının da yaşamlarına sıcacık dokunuşlarda bulunuyor. Koronavirüs salgını nedeniyle sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını sağlayan mama ve su kapları sayısını 68 mahallede artıran Kepez Belediyesi, Antalya'da artan hava sıcaklıkları nedeniyle sokak hayvanlarına daha konforlu beslenme alanları oluşturuyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak hayvanları için ilçenin dört bir yanına ahşaptan, gölgelikli mama ve su istasyonları yerleştirildi.
    PARK VE BAHÇELER ATÖLYELERİNDE ÜRETİLİYOR
    Kepez Belediyesi, parklarda bulunan kamelyaların yapımındaki ahşap malzemesini, sokak hayvanlarının mama ve su istasyonunda da kullandı. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinde çalışanların el emeğinin bulunduğu ahşap gölgelikler, hem doğal, hem çevreci, hem de sağlıklı olması bakımından büyük önem arz ediyor. Kepez Belediyesi ekipleri tarafından can dostların mama ve su kapları da her gün belediye ekiplerince titizlikle temizleniyor.

    FOTOĞRAFLI

     


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow