hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den esnafa yol desteği

    Kepezden esnafa yol desteği
    expand

    Kepez'den esnafa yol desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, arazisinin mülkiyet sorunlarını çözdüğü, imar planı ile 18 imar uygulamasını yaptığı Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri'nin yollarını da yapıyor.
    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün destekleriyle Antalya, yeni bir hurdacılar ve geri dönüşümcüler sitesine kavuşuyor. Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, Başköy Mahallesi'ne 50 dükkândan oluşan yeni bir site inşa ediyor. Başkan Tütüncü, bu toplu işyerinin önce mülkiyet sorunlarının çözümünü, daha sonra da imar planı ve imar uygulamasının yapılmasını sağladı.
    AÇILAN YOLLARIN ASFALTI DA DÖKÜLECEK
    Kepez Belediyesi, yakın bir zamanda dükkânların yapımına başlanılacak olan Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri'nin imar yollarını da açıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleriyle sitenin yollarını açmaya başladı. Dükkânların inşa edileceği parsellerin çevresinde açılan yollara, zeminden yükseltmek amacıyla kamyonlarla getirilen toprak malzeme serildi. Toprak işleri ve menfez çalışmalarından sonra yolların yapımı tamamlanacak. Dükkânların inşaatlarının tamamlanmasından sonra ise yolların sıcak asfaltı ve kaldırımı yapılacak.
    YENİ SİTEDE 50 DÜKKAN OLACAK
    Belediye- kooperatif işbirliği ile Antalya'ya güzel bir toplu iş yeri kazandırdıklarını aktaran Tütüncü, “Ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlayan esnafımıza desteğimiz sürecek" dedi. Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, yeni toplu işyerinde 50 dükkân ile kooperatif binası inşa edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow