hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den hemşehrilerine pandemiye karşı güvenli hizmet

    Kepezden hemşehrilerine pandemiye karşı güvenli hizmet
    expand

    Kepez'den hemşehrilerine pandemiye karşı güvenli hizmet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı aldığı önlemlerle ilçe sakinlerine daha sağlıklı bir ortamda hizmet veriyor. Özel hastane konforundaki Belediye Tıp Merkezi girişinde yer alan virüsten yüzde 100 dezenfektasyonu sağlayan ozon odası ile Kepezliler kendilerini daha güvende hissediyor.
    Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı ilçedeki mücadelesini titizlikle yürüten Kepez Belediyesi, bir yandan da hemşehrilerine daha güvenli bir ortamda hizmet verebilmek için çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde hizmet kalitesi nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından Tıp Merkezi statüsüne dönüştürülen ve 2017'den bu yana Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi olarak hizmet veren kurum, koronavirüs salgınına karşı alınan sıkı önlemlerle ilçe sakinlerine güven aşılamaya devam ediyor. Özel hastane konforundaki Belediye Tıp Merkezi girişinde yer alan virüsten yüzde 100 dezenfektasyonu sağlayan ozon odası ile Kepezliler kendilerini daha güvende hissediyor.
    YÜZDE 100 DEZENFEKSİYON
    Belediye Tıp Merkezi'ne gelen vatandaşlar önce ozon odasına girerek, hem kıyafetleri, hem de vücutları hiçbir kimyasala maruz kalmadan dezenfekte ediliyor. Odada kullanılan ozon buharı yüzde 100 dezenfekte etkisi sağlarken, solunduğu zamanda kişilere hiçbir olumsuz etkisi bulunmuyor. Ozon odasından güvenle geçen vatandaşlar, ateşleri ölçüldükten sonra güler yüzlü personel tarafından tedavi olacakları polikliniğe yönlendiriliyor. Hemşehrilerine daha güvenli ortamlarda hizmet sunabilmek için çalışan Kepez Belediyesi, pandemi nedeniyle hizmet binası girişine ozon odası ve kurban satış alanlarına da ozon tünelleri yerleştirmişti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow