hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den muhteşem konser

    Kepezden muhteşem konser
    expand

    Kepez'den muhteşem konser

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi Çocuk Korosu, Kepez Müzik Okulları ile Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla konser verdi.

    Kepez Belediyesi'nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında düzenlediği bayram etkinlikleri devam ediyor. Kepez Belediyesi Çocuk Korosu, Kepez Müzik Okulları ile Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası tarafından '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri' düzenlendi. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde çok çocuk ve genç sahneye çıktı. Birbirinden özel eserlerin seslendirildiği konseri dinlemeye gelenler keyifli dakikalar geçirdi. Müzikseverler çocuk ve gençlerin performansı hayranlıkla izledi.

    Konserin sonunda Kepez Belediyesi Çocuk Korosu, Kepez Müzik Okulları ile Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası üyeleri ayakta alkışlandı. Kepez Belediyesi'nin Çocuk Korosu'nda 65, Kepez Müzik Okulları'nda 305, Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası'nda ise 128 çocuk ve genç eğitim alıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow