hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den Varsak yaylasına hizmet

    Kepezden Varsak yaylasına hizmet
    expand

    Kepez'den Varsak yaylasına hizmet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, Varsak bölgesi sakinlerinin Korkuteli İlçesi'nde bulunan yaylasının sosyal yaşam alanlarında başlattığı bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, göreve geldiği 2009'dan bu yana Varsaklı hemşehrilerinin her türlü sorununun çözümüyle yakından ilgileniyor. Varsak bölgesi sakinlerinin Korkuteli İlçesi'nde bulunan yaylasına da hizmet götüren Kepez Belediyesi, hemşehrilerinin buradaki sosyal yaşam alanlarını da güzelleştiriyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede başlatılan yaz hazırlıkları tamamlandı. Kepez Belediyesi, oturma alanlarının bakım ve onarımından, camilerin iç ve dış temizliğine kadar Varsaklı hemşehrilerine hizmet sundu.

    SOSYAL YAŞAM ALANLARINA BAKIM VE ONARIM

    Son olarak da Varsak Yaylası Kuba Cami bahçesine 300 metrekarelik parke taşı döşeyen ekipler, caminin bakım ve onarımını, iç ve dış temizliğini yaparak, dezenfekte etti. Varsaklı hemşehrilerine güzel ve sağlıklı bir yaz dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Hemşehrilerimiz geldiklerinde yaylaları güzel olsun diye, sosyal yaşam alanlarının bakım ve onarımını yapıyoruz" dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her yıl Varsaklı hemşehrilerini Varsak Yaylası'nda ziyaret ediyor.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow