hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'e Çocuk ve Gençlik Eğlence Merkezi geliyor

    Kepeze Çocuk ve Gençlik Eğlence Merkezi geliyor
    expand

    Kepez'e Çocuk ve Gençlik Eğlence Merkezi geliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA)- Kepez Belediyesi, Düdenbaşı Mahallesi'nde belediyeye ait 20 bin metrekare alana Çocuk ve Gençlik Eğlence Merkezi yapacak. Karar, belediyenin Temmuz olağan meclisinde oybirliği ile kabul edildi.

    Kepez Belediye Meclisi'nin Temmuz Ayı 2. Birleşim Toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başkanlığında yapıldı. Meclisin 2. oturumunda komisyonlara havale edilen 10 gündem maddesi görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

    ÇOCUK VE GENÇLERE MÜJDE

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gündemde yeralan Düdenbaşı Mahallesi Gazi Bulvarı'nda bulunan arsaya belediye tarafından hazırlanan Çocuk ve Gençlik Eğlence Merkezi ile ilgili bilgi verdi. Başkan Tütüncü, "Hal Kavşağı olarak bildiğimiz, Düdenbaşı Mahallesi'nde belediyemizin 20 bin metrekare kadar bir alanı bulunmaktadır. Bölgedeki çocukların ve gençlerin de eğlenebileceği şehrimize de değer kazandıracak güzel bir yatırımı, buraya taşıya bilirsek, bundan mutlu olacağımızı düşündük. Bununla ilgili de arkadaşlarımızla ne istediğimize ilişkin bir proje hazırladı. Bu bir konsept çalışmaydı" dedi. Tütüncü, projede 5 bin metrekarelik otoparkın olacağını, bu merkezin bölgeye ayrı bir cazibe kazandıracağını söyledi. Tütüncü, "Özellikle Düdenbaşı sakinlerimizin de sıklıkla ifade ettiği o karanlık ve terk edilmişlik de bu vesileyle kalkmış olacak" diye konuştu.

    Kepez Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclisi'nin 1. Oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen vatandaşa yapılan tahsisler ve hisse satışından doğan taksit ve satış bedellerinin 19.03.2020 tarihinden itibaren 3 aylık döneme ilişkin tahsil edilmesi gereken ücretlerin herhangi bir gecikme zammı ve faiz uygulanmadan 3 ay süre ile ertelenmesi, ertelenen 3 aylık taksit bedelinin taksit süresi sonuna ilave ederek aylık eşit taksitler halinde ödenmesi konusu da oy birliğiyle kabul edildi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow