hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'e spor akademisi

    Kepeze spor akademisi
    expand

    Kepez'e spor akademisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi kapsamında sporculara forma dağıttı. Başkan Tütüncü, Kepez Belediyespor Akademisi kuracaklarını söyledi.

    Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün 54 okulda, 16 bin 242 öğrenci arasından gerçekleştirdiği basketbol yetenek taramasını geçen 532 öğrenciye törenle formaları dağıtıldı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kepez'in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi Forma Dağıtım Töreni'ne Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yüksel Dorul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Spor Kulübü'nün Basketbol ve Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Çatal, kulübün teknik adamları, sporcular ile veliler katıldı.

    POTALARIN GELECEKTEKİ YILDIZLARI

    Törenden konuşan Başkan Tütüncü, keşfedilen genç yeteneklerin akademik eğitimlerle daha sağlam adımlarla geleceğe yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı. Kepez'in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi kapsamında ilçedeki çocukların yeteneklerinin erken yaşta fark edildiğini belirten Başkan Tütüncü, yetenekli gençlerin akademik eğitimle büyümesi için kolları sıvadıklarını söyledi.

    Kepez'e Belediye Spor Akademisi kuracaklarını vurgulayan Başkan Tütüncü, "Spor Okullarımızı ve Spor Kulübümüzü, açacağımız Belediye Spor Akademisi çatısı altında kurumsallaştıracağız. 10 yıldır sürdürdüğümüz yetenek taramalarımız yine devam edecek. Biz yine yetenekli gençlerimizi keşfedeceğiz ve onların yetenekleri doğrultusunda akademik eğitimlerle yollarına devam etmelerini sağlayacağız" dedi.

    KEPEZ'İN KAPLANLARINA FORMA

    "Bütün çocuklar çocuklarımızdır" diyerek sözlerine devam eden Hakan Tütüncü, “Bizim isteğimiz; milletimize, devletimize, bayrağımıza sahip çıkacak hayırlı evlatlar yetiştirmek ve ailelere bu nokta da yardımcı olabilmektir. Muhasır seviyelere gelebilmemiz için küçük yaşta eğitimlerimize başlamalıyız. Biz Kepez ailesi olarak çocuklarımızın yeteneklerini erken yaşta keşfederek, onların yetenekleri doğrultusunda eğitilmelerini sağlıyor ve geleceğe hazırlıyoruz" diye konuştu.

    Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından geleceğin pota yıldızlarına formalarını dağıttı. Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün futbol branşıyla başlattığı ödüllü 'Kepez'in Yıldızları Projesi', genç yeteneklerin erken keşfedilmesine büyük katkı sağladı. Futbol branşı ile başlayan okullardaki yetenek taramaları voleybol ve basketbol branşlarında da devam ediyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow