hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'e yeni kreş

    Kepeze yeni kreş
    expand

    Kepez'e yeni kreş

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erenköy Mahallesi'ndeki Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nde devam eden çalışmaları inceledi.

    Kepez Belediyesi'nin Erenköy Mahallesi'ndeki Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nin yapım çalışması hızla sürüyor. Kaliteli eğitimi, güvenli ortamı ve sosyal imkânlarından dolayı Antalyalılar tarafından ilgi gören Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nin şubeleri her geçen gün daha da artıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ahmet Vefik Paşa Caddesi'ndeki 420 metrekare büyüklüğündeki tek katlı binada devam eden kreş çalışmalarını inceledi. Tütüncü, Erenköy Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nin devam eden çalışmaları hakkında Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır'dan bilgi aldı.

    Başkan Tütüncü, Erenköy Mahalle Muhtarı Ömer Akgün'ü de ziyaret ederek, mahallede yapımı devam eden çalışmalar hakkında konuştu. Muhtar Akgün de Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi'ni Erenköy Mahallesi'ne kazandıran Tütüncü'ye teşekkür etti.

    Erenköy Mahallesi'nde Ahmet Vefik Paşa Caddesi'ndeki tadilat çalışması devam eden kreşte, 480 metrekare kapalı alan, yemekhane, kapalı ve açık oyun alanları, çok amaçlı salon ve 120 öğrenci kapasiteli, 6 sınıf bulunuyor.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow