hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'in 'Antalya Sömestir Festivali' başladı

    Kepezin Antalya Sömestir Festivali başladı
    expand

    Kepez'in 'Antalya Sömestir Festivali' başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin öğrencilerin yarıyıl tatilini aktif ve verimli geçirebilmesi için düzenlediği 'Antalya Sömestir Festivali', Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı. Programa Başkan Hakan Tütüncü, kızı Zeynep Hatice ile birlikte katıldı.

    Antalya Sömestir Festivali, açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilere araladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ev sahipliğinde düzenlenen törene Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Tütüncü, kürsüye kızı Zeynep Hatice ile birlikte çıktı. Çocukları ne kadar çok sevdiğine değinen Tütüncü, “Onlar bizim her şeyimiz. Çocuklarımızla birlikte güzel bir ara tatil geçirelim, güzel bir sömestir olsun istedik. Ve kalbimizi, gönlümüzü, Mimar Sinan Kongre Merkezimizin bütün kapılarını o çok sevdiğimiz çocuklarımıza açtık. Buyurun, gelin birlikte güzel bir sömestir tatili geçirelim. Hepinize güzel, eğlencelerle dolu bir 5 gün diliyorum" dedi.

    BÜTÜN ÇOCUKLAR KEPEZ'DE MUTLU OLSUN

    “Bu şehrin bütün çocukları mutlu olsun istiyorum" diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Ben istiyorum ki anneler babalar yavrularıyla bu şehrin içerisinde eğlenebilecekleri güzel aktivitelerle dolu bir tatil geçirsin. Ben istiyorum ki, unutulmaz mutlu güzel bir sömestir tatili olsun. Sadece Kepez'in değil Antalya'nın bütün ilçelerinden gelen çocuklar Kepez'de mutlu olsun. Burdur, Isparta, Denizli, Afyon'dan da gelen çocuklar Antalya'da mutlu olsun. Bu etkinlik buna hizmet ediyor. Festival boyunca ben de burada olacağım. Birbirinden güzel etkinlikleri beraberce yaşayacağız. Kocaman kocaman hatıralar biriktireceğiz. Ben istiyorum ki; Antalya Sömestir Festivali sevgiyi, saygıyı büyüten, kalplerimiz arasındaki gönül köprülerini güçlendiren bir festival olsun. Her şeyin merkezinde çocuklar olsun" diye konuştu.

    Antalya Sömestir Festivali, 5 gün boyunca çocukları çok sevdikleri oyuncular ve yazarlarla buluşturacak. Oyuncu ve Anne-Çocuk yazarı Şermin Yaşar açılış günü, Kral Şakir çizeri Varol Yaşaroğlu 23 Ocak Perşembe, Çocuk oyuncu Emir Berke 25 Ocak Cumartesi saat 13.00'da, sosyal medya fenomeni Prenses Elif 26 Ocak Pazar günü saat 14.00'da, stand up sanatçısı Sefa Doğanay da aynı gün saat 15.00'da söyleşi ve imza günleriyle hayranlarıyla biraraya gelecek. TRT Çocuk kanalının Kare Takımı adlı çizgi filmi, Akıllı Tavşan Momo, Pasta Adası Müzikali de çocuklarla buluşacak. Festival, turnuva etkinlikleriyle de çocukların heyecanlı bir tatil geçirmesini sağlayacak. Antalya Sömestir Festivali'nin kapıları 26 Ocak Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow