hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'in evde sağlık ekibi yüzleri güldürüyor

    Kepezin evde sağlık ekibi yüzleri güldürüyor
    expand

    Kepez'in evde sağlık ekibi yüzleri güldürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, yılın 8 ayında engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı 6 bin 250 kişiye doktor, pansuman, evde kişisel bakım, ambulans, engelli nakil hizmeti vererek, 13 bin 561 işlem gerçekleştirdi.
    Tıp Merkezi ile ilçe sakinlerine özel hastane konforunda hizmet sunan Kepez Belediyesi, Evde Sağlık ekibiyle de bu hizmeti engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı hemşehrilerinin ayağına götürüyor. Kepez Belediyesi'nin engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı bireyler için kurduğu 'Evde Sağlık Ekibi', her gün yüzlerce hayır duası alıyor. Doktor, hemşire ve sağlık teknisyeninden oluşan evde sağlık ekipleri, yılın ilk 8 ayında 3 bin 651 kişiye doktor, 1005 kişiye pansuman, 117 kişiye de evde kişisel bakım hizmeti götürdü. 
    Her geçen gün sağlık hizmeti ağını genişleten Kepez Belediyesi, evde muayene ve tedavi hizmetini üstlendiği engelli vatandaşlara 'Engelli Nakil', yaşlı ve yatağa bağımlı vatandaşlara da 'Ambulans' hizmeti desteği de sunuyor. Kepez Belediyesi, yılın 8 ayında yaşlı ve yatağa bağımlı 1074 kişiye ambulans ve 403 engelli vatandaşa nakil hizmeti verdi. Kepez Belediyesi, 8 ayda evde sağlık hizmetiyle engelli, yaşlı, yatağa bağımlı 6 bin 250 kişiye hizmet vererek, 13 bin 561 işlem gerçekleştirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow