hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'in gençleri sporcularla buluşuyor

    Kepezin gençleri sporcularla buluşuyor
    expand

    Kepez'in gençleri sporcularla buluşuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - BARAJ İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, 'Sporcu Gençlik Buluşmaları' kapsamında Kepez Belediyesi Spor Kulübü sporcularıyla buluştu.

    Kepez Belediyesi, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kepez Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 'Sporcu Gençlik Buluşmaları' devam ediyor. Her yıl eğitim ve öğretim sezonunda gerçekleştirilen ve gençlerin sporla büyümesini hedefleyen 'Sporcu Gençlik Buluşmaları'nın bu haftaki rotası, Kepez'deki Baraj İlkokulu ve Ortaokulu oldu. Sporcu Gençlik Buluşmaları'na Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal ve kulübün sporcuları katıldı.

    Sporcu Gençlik Buluşmasının açılış konuşmasını Baraj Ortaokulu Müdürü Savaş Erarslan yaptı. Sağlıklı bir yaşam için sporun çok önemli olduğuna değinen Müdür Erarslan, projenin okullarında gerçekleştirilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti. Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal da, sporu gençlerin yaşam şekli haline getirmenin en büyük amaçları olduğunu söyledi. Başkan Çatal, konuşmasının ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü imzalı, A Milli Futbol Takımının 1923 yılında ilk kez giydiği formayı okula hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow