hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'in 'Getir Sat' ve 'İndirimli Alışveriş Günleri' açıldı

    Kepezin Getir Sat ve İndirimli Alışveriş Günleri açıldı
    expand

    Kepez'in 'Getir Sat' ve 'İndirimli Alışveriş Günleri' açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin hanımlara yönelik 'Haydi Hanımlar Getir Sat' ve esnafa yönelik 'İndirimli Alışveriş Günleri'nin resmi açılışı yapıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Esnafın yüzü gülerse, toplumun yüzü güler" dedi.
    Kepez Kent Meydanı'ndaki açılışa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Bayrak, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve vatandaşlar katıldı. Açılış sırasında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98 yıldönümünü de kutladı. İndirimli günlerin esnafa, hemşerilere ve Kepezlilere çok iyi gelecek bir etkinlik olduğunu belirten Başkan Tütüncü, "Burada her hafta sonları farklı esnaflarımızın bir araya gelerek, indirimli alışveriş günleri kapsamında hemşerilerimize güzel bir ortam sunacakları hoş bir esnaf çarşısını başlatmış oluyoruz. Sadece çarşı değil, burada kurulan sahne de etkinlikler olacak, adeta Kepez Kent Meydanı her hafta sonu bir festival coşkusu ile farklı bir sevinçle burada hemşerilerimize, ziyaretçilerimize ev sahipliği yapacak" dedi.
    ANTALYA'NIN CAZİBE MERKEZİ
    "Her şeyden evvel biz bu şehrin esnafını çok önemsedik, önemsiyoruz ve önemseyeceğiz" diyen Başkan Tütüncü, "Burada satış yapan her bir kardeşimiz bu güzel şehrin esnafıdır. Onların dükkanlarında yapmış oldukları alışverişe ilave bir alışveriş imkanını da bu vesileyle birliğimizle, esnaf odalarımızla hep beraber, birlik ruhu ile burada bambaşka bir seviyeye eriştirmiş olacağız" dedi. Tütüncü, çarşının her hafta farklı esnaf kolunu ağırlayacağını belirtti. Pandemi döneminde 3 ay boyunca esnaftan kira almadıklarını belirten Başkan Tütüncü,
    "Esnaf  toplumun temelidir. Esnaf mutlu olursa, esnaf dükkanında para kazanırsa, esnafın yüzü gülerse toplum mutlu olur. Toplumun yüzü güler" diye konuştu.
    KEPEZ'İN KALBİNE, KEPEZ KENT MEYDANI
    30 Ağustos 2019 akşamı açılan Kepez Kent Meydanı'nın önemli etkinliklerin merkezi haline geldiğine de değinen Tütüncü, "Meydanlarındaki etkinliklerle şehirler şehirdir. Sosyal hareketlilik, dünyadaki bütün şehirlerin kalbi diyebileceğimiz meydanlarında atar. İşte biz, nüfusu 600 bini çok geçmiş, bu güzel şehrimize, Kepezimize dört başı mahmur güzel bir meydan kazandıralım istedik" dedi. Kepez Belediye Başkanı bu iki çarşının başlangıçta cumartesi günleri kurulmasını planladıklarını, ancak gelen talepler doğrultusunda her iki çarşının da hem cumartesi, hem de pazar günleri saat 23.00'a kadar açık olacağını da müjdeledi.
    Törene katılan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "Bir ilçenin, bir kentin meydanı yoksa şehirleşme tamamlanmamış demektir" dedi, bölgeye meydanı kazandıran Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti.
    Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile her iki çarşının açılışı gerçekleştirildi.  Açılışın ardından Başkan Tütüncü, yanındaki heyetle beraber çarşıları gezdi, esnafla sohbet etti. Haydi Hanımlar Getir Sat Günleri'ne 20, İndirimli Alışveriş Günleri'ne 48 kitap ve kırtasiye esnafı katıldı. 

    FOTOĞRAFLI


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow