hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'in kadınları güne sporla başlıyor

    Kepezin kadınları güne sporla başlıyor
    expand

    Kepez'in kadınları güne sporla başlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin ilçede 3 noktada düzenlediği step, aerobik ve pilates egzersizleri ile kadınlar, güne sporla başlıyor. Sosyal mesafe kuralına uygun düzenlenen spor etkinlikleriyle kadınlar hem fazla kilolarından kurtuluyor, hem de güne sağlıklı ve zinde başlıyor.

    Pandemi sürecinde evlerinde hareketsiz kalan kadınlar için harekete geçen Kepez Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında spor etkinliği düzenliyor. Turgut Özal Spor Salonu, DokumaPark ve Adnan Menderes Yüzme Havuzu olmak üzere ilçedeki 3 noktada düzenlenen step, aerobik ve pilates egzersizleri ile Kepez'in kadınları güne zinde başlıyor.

    AÇIK HAVADA SPOR KEYFİ

    Spor etkinliklerinin düzenlendiği DokumaPark'ta, sabah sporları açık havada yapılıyor. Güne sağlıklı ve zinde başlayan Kepezli kadınlar, DokumaPark'ın eşsiz doğal güzelliği arasında spor yapıyor. Kepez Belediyesi, fazla kilolarından kurtulmak, kilosunu korumak, en önemlisi de sporla sağlıklı yaşamın kapılarını aralamak isteyen kadınları spor etkinliklerine bekliyor. Kepez Belediyesi, kadınlara ücretsiz diyetisyen desteği de veriyor.

    Spor etkinliklerinin yapıldığı yerler ve saatleri şöyle: Turgut Özal Spor Salonu (Salı-Perşembe: 09.00-10.00, Çarşamba-Cuma: 15.00-16.00). DokumaPark (Salı-Perşembe: 08.00-09.00, Çarşamba-Cuma: 08.00-09.00). Adnan Menderes Yüzme Havuzu (Salı-Perşembe: 10.00-11.00, Çarşamba-Cuma: 15.00-16.00)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow