hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'in kurban kesim yerleri belirlendi

    Kepezin kurban kesim yerleri belirlendi
    expand

    Kepez'in kurban kesim yerleri belirlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, Zafer, Yenidoğan, Varsak Karşıyaka, Varsak Ayanoğlu ve Teomanpaşa mahalleleri kapalı semt pazar yerlerini kurban kesim yerleri olarak belirledi.

    Kepez Belediyesi, bu yıl kurban pazarı olarak ilçede 2, kurban kesim yeri olarak da 5 nokta belirledi. Vatandaşların kurban kesimlerini rahat ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmesi için gerekli tedbirleri alan Kepez Belediyesi, kurban satış yeri olarak Varsak Menderes Mahallesi'ndeki mezbaha yanında bulunan mal pazarındaki alanı ve Çamlıbel Mahallesi'ni belirledi. Kepez Belediyesi, kurban kesim yeri olarak da ilçede Zafer, Yenidoğan, Varsak Karşıyaka, Varsak Ayanoğlu ve Teomanpaşa mahallelerindeki pazar alanlarını seçti.

    BELEDİYENİN KESİM YERİ ZAFER MAHALLESİ

    İlçede 5 noktayı kurban kesim yeri olarak belirleyen Kepez Belediyesi, Zafer Mahallesi'ndeki Cumartesi pazarını belediye kesim yeri olarak belirledi. Zafer Mahallesi pazar yerindeki kurban kesim işlemleri belediye tarafından gerçekleştirilirken, kesim yeri olarak belirlenen diğer 4 mahallede de kurbanını kendisi kesmek isteyen vatandaşlar için hazırlandı. Vatandaşlar, Kepez Belediyesi'nin 310 58 58 nolu numarasından kurban satış noktaları ve kurban kesim yerleri ile ilgili bilgi alabilecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow