hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'in LGS başarısı

    Kepezin LGS başarısı
    expand

    Kepez'in LGS başarısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, LGS'de üstün başarı gösteren ve ilk 3'e giren belediyenin kurs merkezi öğrencilerini aileleri ile beraber kabul etti. Başkan Tütüncü, başarılı öğrencileri bilgisayarla ödüllendirdi. 
    2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında 1187 ortaokul öğrencisine LGS'ye hazırlık kursu veren Kepez Belediyesi'nin Destek Eğitim Kurs Merkezleri, bu yılda başarılara imza attı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, LGS'de üstün başarı gösteren ve ilk 3'e giren belediyenin kurs merkezi öğrencilerini aileleri ile beraber kabul etti. Başkan Tütüncü, Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi'ni kazanan Gülşa Ebrar Bulut ve Hamza Celal Yaman'ı, Haymeana Anadolu İmam Hatip Fen Lisesi Proje Okulu'nu kazan Müyesser Havutcu'yu tebrik etti. Başkan Tütüncü, öğrencilere ileride hangi mesleği düşündüklerini sorarak, "Hedeflerinize ulaşabilmek için yapmanız gereken bir tek şey var. Oda çalışmak, daha çok çalışmak. Çok çalıştığınız takdirde hedeflerinize ulaşacaksınız" dedi. 
    HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM
    "Bizim amacımız öğrencilere faydalı olabilmekti ve arkadaşlarımız da bu konuda büyük bir gayreti gösterdiler" diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, şunları söyledi:
    "Sizlerde size verilen emeklerin karşılığını vermek için çok çalıştınız ve başardınız. Hepinizin hayalleri var. Hepinizin umutları var. Hepinizin bu hayallerinize ve umutlarınıza ulaşabilmek, onlara kavuşabilmek anlamında, ihtiyaç duyduğunuz şey bundan sonra çok çalışmak. Çok çalışacaksınız ve bizlerde sizlerin yanınızda olacağız. Geleceğe sizleri en güzel bir vaziyette taşıyacağız. Hepinizle gurur duyuyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Size emek veren bütün öğretmenleri kutluyorum."
    EVLATLARINIZ, EVLATLARIMIZ KADAR DEĞERLİ
    Öğrencilerin velilerine de konuşah Başkan Tütüncü, "Biz her zaman sizin evlatlarınızı kendi evlatlarımız kadar değerli bildik. Onların iyi bir eğitim alması bizim için çok önemli. Başarı çıtasının yükseltilmesi çok önemliydi. Bu anlamda orta okuldaki öğrencilerimizi liseye hazırlamak için bir çalışma yapıldı, yapılıyor ve bundan sonra çok güçlü bir biçimde yapılacak. El ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz" dedi. Kepez Belediyesi'nin öğrencilere destek olmak için açtığı kursa 3 yıldır devam ettiğini belirten Gülşa Ebrar Bulut, "Pandemi sürecinde de bizlere çok yardımcı oldular. Derslerimize destek oldular. Bu bizim için çok önemliydi. Çok memnun kaldım. Zaten 3 yıldır bu kurslara devam ediyordum" diye konuştu.
    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başarılı 3 öğrenciye bilgisayar hediye etti. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow