hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'in pazarlarına koronavirüs düzenlemesi

    Kepezin pazarlarına koronavirüs düzenlemesi
    expand

    Kepez'in pazarlarına koronavirüs düzenlemesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA (DHA) - KEPEZ Belediyesi tarafından koronavirüs salgınına karşı alınan önleyici tedbirler kapsamında pazar alanlarındaki yoğunluğun azaltılması amacıyla ilçedeki kapalı semt pazarları haftanın 2 günü hizmet verecek. Hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle de cumartesi ve pazar günleri kurulan semt pazarları da hafta içine alındı.

    Koronavirüs salgınına karşı ilçedeki çalışmalarını titizlikle yürüten Kepez Belediyesi, bir yandan da önleyici tedbirler almaya devam ediyor. Vatandaşların sebze ve meyve ihtiyacını karşıladığı pazar alanlarında son günlerde görülen müşteri yoğunluğu üzerine Kepez Belediyesi, salgın riskine karşı semt pazarlarına yönelik dizi önlemler aldı. Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında pazar alanlarına yeni düzenlemeler getirildi. Hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle cumartesi ve pazar günleri kurulan semt pazarları hafta içine alındı. Hem pazarcı esnafının, hem de vatandaşların mağdur olmaması için alınan karar doğrultusunda sokağa çıkma yasağı dönemi boyunca Zafer Cumartesi pazarı cuma ve salı günleri, Yeni Mahalle Pazar pazarı pazartesi ve cuma günleri hizmet verecek.

    Kepez Belediyesi tarafından virüs salgınına karşı alınan bir başka önleyici tedbirde kapalı semt pazarlarına geldi. İlçede bulunan kapalı semt pazarları artık haftanın 2 günü hizmet verecek. Pazar alanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeleri sosyal medya hesaplarından duyuran Kepez Belediyesi, salgınla mücadele kapsamında pazar alanlarındaki hijyen denetimlerini de aralıksız sürdürmeye devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow