hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'in Ulusal Müzik Ödülleri'nde final heyecanı

    Kepezin Ulusal Müzik Ödüllerinde final heyecanı
    expand

    Kepez'in Ulusal Müzik Ödülleri'nde final heyecanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin 6. Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması'nın yarı final elemeleri sona erdi. Yarı finalin ardından 12 yarışmacı, 21 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek final gecesine katılmaya hak kazandı.
    Kepez Belediyesi'nin bu yıl 6'ncısını düzenlediği Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması'nda final heyecanı yaşanıyor. Yarı final heyecanının ardından 12 yarışmacı adını final listesine yazdırdı. 21 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek final gecesinde, yine 1990-1999 yıllarına ait eserler seslendirilecek. İzleyicilerin www.kepezkultur.com adresinden oylama yapabileceği yarışmada, dereceye giren ilk üç yarışmacı parayla ödüllendirilecek. Yarışmanın finali Kanal V Televizyonundan canlı yayınlanacak.
    Kepez Belediyesi, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da jüri koltuğunda ünlü bir sanatçıyı ağırlayacak. Şarkıcı, söz yazarı ve besteci Zeynep Dizdar, 6. Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması'nın konuğu olacak. 'Yolun Açık Ola', 'İlle de Sen', 'Sana Güvenmiyorum', 'Hayat Benim Elimde', 'Gönül Oyunu' gibi birçok albümü bulunan Zeynep Dizdar, dillerden düşmeyen parçalarını hayranları için seslendirecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow