hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'in yaz spor okulları kayıtları başladı

    Kepezin yaz spor okulları kayıtları başladı
    expand

    Kepez'in yaz spor okulları kayıtları başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, 10 branşta yaz spor okulu açıyor. Farklı yaş gruplarına yönelik yaz spor okullarının kayıtları başladı.

    Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulları, yaz tatilini spor yaparak, dolu dolu geçirmek isteyen çocukları bekliyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün destekleriyle Türkiye'nin en nitelikli ve modern spor kulübünde yaz spor okullarından yararlanmak isteyenler için kayıtlar başladı. Kepez Belediyesi Spor Okulları, futbol, basketbol, voleybol, tekvando, güreş, yüzme, su topu, tenis, jimnastik ve okçuluk branşlarında kayıt alıyor. Kayıt işlemleri yüzme branşı için Masal Park'ta bulunan Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'nda, diğer tüm branşlar için Kepez Belediyesi Spor Komleksi'nde yapılıyor.

    Kayıt için kimlik fotokopisi ve kayıt sırasında da doldurulacak olan kayıt formu isteniyor. Kepez Belediyesi, ilçe sınırı gözetmeksizin yazı spor yaparak geçirmek isteyen Antalya'nın tüm çocuklarını yaz spor okullarına davet ediyor. Kepez Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları, çocukların, zihinsel, bedensel ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı, sağlıklı ve sporcu ahlakı almış nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor. 5-16 yaş çocuklara yönelik organize edilen yaz spor okullarının açılış töreni 30 Haziran'da gerçekleştirilecek. 1 Temmuz'da başlayacak olan yaz spor okulları, eylül ayına kadar devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow