hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Koca, değişmeyen başkan

    Koca, değişmeyen başkan
    expand

    Koca, değişmeyen başkan

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Antalya Şubesi'nin 17'nci genel kurulu yapıldı, 26 yıldan beri başkanlık görevini sürdüren Havva Koca, yeni dönemde de oy birliğiyle başkan seçildi.

    Akra Barut Otel'de Canan Tulgar'ın divan başkanlığında gerçekleşen kahvaltılı genel kurulda, 1984'de kurulan ve 91 gönüllüsü bulunan TYSD Antalya Şubesi'nin üyeleri yeni dönemin yönetim, denetim ve danışma kurullarını belirlemek için bir araya geldi.

    Sakin bir havada geçen genel kurulda Havva Koca, Yıldız Tütüncüoğlu, Mualla Doğan, Neşe Baykan, Emel Şan, Sebahat Çetinkaya, Bahriye İçli, Hatice Tık, İnci Kaya oy birliğiyle asil yönetim, Lale Bileydi, İnci Savran, Tülay Peyker Ercenk asil denetim kurulunu, Esma Çöl, Selma Top'ta asil danışma kurulunu oluşturdu.

    Kurucu başkan Necla Süngü ve Yıldız Tütüncüoğlu'ndan sonra 1994 yılından beri TYSD Antalya Şubesi başkanlığı görevini sürdüren Havva Koca üyelerin tümünün oyunu bir kez daha alarak güven tazeledi, "Güç, birlikten doğar" dedi, çalışma arkadaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

    OKULLARA DESTEK

    Havva Koca, yeni dönemde yeni sosyal projelerin hayata geçirileceğini, öncelikle eğitim ve sağlık üzerinde duracaklarını, önümüzdeki günlerde belirlenen bazı okullarda öğrencilere çanta, kalem, silgi, defter gibi kırtasiye malzemesi ve kıyafet dağıtılacağını, okulların ihtiyaçları olan ders araç- gereçlerini, temizlik malzemelerini temin edeceklerini açıkladı.

    HEDEF ÖĞRENCİ YURDU

    Üniversite öğrencilerine burs desteğinin her yıl sayı artırılarak sürdürüldüğünü de ifade eden Havva Koca, "Asıl hedefimiz; Akdeniz Üniversitesi'ne yakın bir semtte öğrencilerimize konaklama hizmeti verecek bir yurt binasının inşaatını başlatmak. Bu konuda arsa temini için belediyelerimizle görüşmelerimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow