hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı Belediyesi araç parkını güçlendiriyor

    Konyaaltı Belediyesi araç parkını güçlendiriyor
    expand

    Konyaaltı Belediyesi araç parkını güçlendiriyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi, asfalt çalışmalarının daha iyi yürütülebilmesi amacıyla asfalt yama robotu ve asfalt silindir makinesi alarak, araç parkını güçlendirdi.

    Konyaaltı Belediyesi, Konyaaltı'nın cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konyaaltı'nın kırsal mahalleleri ve şehir içinde yürütülen çalışmalarla cadde ve sokaklar güzelleşiyor. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt çalışmalarının daha iyi yürütülmesi amacıyla 12 metreküp kapasiteli asfalt yama robotu ve asfalt silindir makinesi satın aldı. Asfalt yama robotuyla hem yaz hem de kış aylarında kazılan veya bozulan yollara kolaylıkla sıcak asfalt dökülebilecek.

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı'nda göreve geldikten sonra hız kesmeden Konyaaltı'nın bütün noktalarında asfalt çalışması yaptıklarını söyledi. Başkan Semih Esen, “Ekiplerimiz kırsal mahallelerimiz ve şehir merkezinde belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda asfalt çalışması yapıyor. Araç parkımızı genişletmek ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla asfalt yama robotu ve asfalt silindir makinesi aldık. Asfalt yama robotumuz ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Asfalt yama robotuyla yılın her ayı asfalt çalışması yapabileceğiz. Çalışma arkadaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow