hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı Belediyesi Barınağına, gönüllü desteği

    Konyaaltı Belediyesi Barınağına, gönüllü desteği
    expand

    Konyaaltı Belediyesi Barınağına, gönüllü desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, barınağı ziyaret eden genç-yaşlı herkese sokak hayvanlarıyla iletişim kurabilme fırsatı sunuyor.

    Her yıl 1500'ü öğrenci toplam 5 bin kişinin ziyaret ettiği, 800 kişinin de sokak hayvanı sahiplendiği Konyaaltı Belediyesi Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'ne kimi vatandaşlar mama bağışında bulunarak sokak hayvanlarının yeme içme ihtiyaçlarının giderilmesine katkı koydu. Garanti Gönüllü Yoncalar Grubu, yaptıkları mama bağışı sonrası hayvan barınağını gezerek, ilgili veteriner hekimlerden bilgi aldı.

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, sokak hayvanları için uygulanabilecek hemen hemen her türlü sağlık ekipmanına sahip olduklarını sböyledi. Kanserden kısırlaştırmaya kadar pek çok ameliyatı yapabildiklerini dile getiren Başkan Esen, "Hayvan barınağımız Antalya'nın ve Türkiye'nin en modern tesislerinden biri. Şu anda barınağımızda 200'e yakın hayvan bulunmakta. Bunlar sokakta gezen, hasta olan ve bakıma muhtaç olan hayvanlar. Burada rehabilite ediyor, kısırlaştırıyoruz. İlaçlarını veriyoruz. Sağlıklarına kavuştuklarında ise doğal ortamlarına salıyoruz. Bu günde mama bağışı yaparak bizlere bu yolda destek olan gönüllülerimize teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow