hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı Belediyesi'nde resim sergisi

    Konyaaltı Belediyesinde resim sergisi
    expand

    Konyaaltı Belediyesi'nde resim sergisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, belediye fuaye alanında 45 resmin yer aldığı yağlı boya karma resim sergisi açılışını yaptı.
    Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitimi Merkezi'nde (KONSEM) hobi olarak başladıkları resim kursunu başarıyla tamamlayan ve bu hobilerini profesyonel olarak sürdüren kursiyerler, Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında sergi açtı. Konyaaltı Sanat Evi sorumlusu Muzaffer Emine Kasbek ve kursiyerlerin yapmış olduğu resimlerin yer aldığı yağlı boya karma resim sergisi açılışını Belediye Başkanı Semih Esen yaptı.
    Sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiklerini dile getiren Başkan Semih Esen, herkes için kültür ve sanat anlayışıyla birçok etkinliği hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Esen, Konyaaltı Sanat Evinin kursiyerleri tarafından yapılan bir birinden güzel 45 resmin yer aldığı serginin 21 Ekim Pazartesi gününe kadar sanat severlerin ziyaretine açık olduğunu bildirdi.
    Konyaaltı Sanat Evi sorumlusu Muzaffer Emine Kasbek ise yer tahsis ederek kendilerine sahip çıkan ve serginin açılışında kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Semih Esen'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Esen, vatandaşlarla sergiyi gezdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow