hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı Belediyesi'nden 'bayram' denetimi

    Konyaaltı Belediyesinden bayram denetimi
    expand

    Konyaaltı Belediyesi'nden 'bayram' denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki tatlı imalathaneleri ve pastanelerde denetim yaptı.
    Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçedeki tatlı üretimi yapan imalathaneleri, satış noktaları başta olmak üzere gıda üretimi yapan işletmelere yönelik denetim yaptı. Tatlı üretim noktaları başta olmak üzere gıda üretim, depolama ve satış noktaları, temizlik ve hijyen koşulları, personelin kişisel bakımı, gramaj, son kullanım tarihi ve saklama koşulları açısından denetlendi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, zabıta ekiplerinin bayram dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren fırın, pastane, tatlı imalatı ve satışı yapan işyerlerini mercek altına aldığını söyledi.
    DENETİMLER HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN
    Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen gıda denetim ve kontrol hizmetlerinde tüketici sağlığının korunması, işyeri ve ürünlerin hijyen durumu, ürünlerin son kullanım tarihlerinin de incelendiğini anlatan Başkan Semih Esen, "Vatandaşlarımızın bayram öncesinde güven içinde alışverişlerini yapmalarını istiyoruz. Denetimlerde, pasta, tatlı, baklava, çikolata, şeker, lokum gibi gıda imalatı yapan veya bunları satan iş yerlerinin denetimine ağırlık veriliyor. Kurallara uyan işyerlerine teşekkür edilirken, kurallara uymayan üreticiler ise uyarılıp, cezai işlem yapılıyor. Ekiplerimizin denetimleri bayram öncesinde olduğu gibi, bayram süresince de devam edecek" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow