hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı, Kadın Oyunları Festivali'ne ev sahipliği yapacak

    Konyaaltı, Kadın Oyunları Festivaline ev sahipliği yapacak
    expand

    Konyaaltı, Kadın Oyunları Festivali'ne ev sahipliği yapacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KONYAALTI Belediyesi, ilk ve tek kadın temalı tiyatro festivali olan Kadın Oyunları Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı festivalde dört oyun, sanatseverlerle ücretsiz buluşacak.

    Geçen yıl Atölye Kültür Sanat organizasyonu ile dört kentte ilk defa gerçekleştirilen ve ilk ve tek kadın temalı tiyatro festivali olan Kadın Oyunları Festivali, bu yıl da Ankara, Konyaaltı, Bandırma ve Ayvalık'ta tiyatroseverler ile buluşacak. Toplamda 8 oyun ile 19 gösterim yapılacak olan festivalde her kent için farklı programlar oluşturuldu. İlk olarak 15-19 Şubat arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde başkentte başlayacak olan festival, 23-26 Şubat'ta Konyaaltı Belediyesi'nin ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenecek.

    KONYAALTI'NA RENK KATACAK

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, festivalin gösterimlerinin 23 Şubat'ta başlayacağını söyledi. Festival kapsamında 4 oyunu sanatseverlerle buluşturacaklarını belirten Başkan Esen, 24, 25 ve 26 Şubat tarihlerinde devam edecek oyunların Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gösteriminin yapılacağını kaydetti. Dört oyunun da saat 20.00'de başlayacağını aktaran Başkan Esen, ücretsiz oyunlarda birbirinden ünlü oyuncuların performanslarının tiyatroseverlerle buluşacağına dikkat çekti. Başkan Esen, "Konyaaltı'na kültür sanat etkinlikleri çok yakışıyor. Bu kapsamda ev sahipliğini yapacağımız Kadın Oyunları Festivali, kentimize renk katacak. Oyunları izlemek isteyen vatandaşlarımızın belediyemizin resmi internet sayfası üzerinden kayıt yaptırmaları gerekiyor" dedi.

    PROGRAM

    Acı Kaybımız

    23 Şubat saat 20.00

    Sıfır Noktasındaki Kadın

    24 Şubat saat 20.00

    Yaralarım Aşktandır

    25 Şubat saat 20.00

    Hayal Satıcısı

    26 Şubat saat 20.00

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow