hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı Meclisi'nden Azerbaycan'a destek

    Konyaaltı Meclisinden Azerbaycana destek
    expand

    Konyaaltı Meclisi'nden Azerbaycan'a destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KONYAALTI Belediyesi Meclisi'nde 2021 yılının 235 milyon liralık bütçesi oy birliğiyle kabul edilirken, meclis çatısı altındaki parti gruplarının ortak imzasıyla Ermenistan kınandı, Azerbaycan'a destek verildi.

    Konyaaltı Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı ikinci oturumu Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in başkanlık yaptığı oturumda belediyenin 2021 yılı performans programı ile gelir gider bütçesi oylandı. Tüm parti gruplarının desteğini alan bütçe, oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda grup sözcüleri yaptıkları konuşmalarda bütçeyi yorumladı. Hazırlanan 2021 yılı bütçesinin yatırım bütçesi olarak planlandığını gördüklerini ifade eden Ak Parti Grup sözcüsü Abdurrahman Yılmaz, Başkan Esen'e ve çalışma arkadaşlarına, bütçenin gerçekleşmesi konusunda başarı dileklerinde bulundu.

    BÜTÇE, OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise konuşmasında yapıcı değerlendirmelerinden dolayı parti sözcülerine teşekkür ederek, belediye personelinin kalemler üzerinde ayrıntılı çalıştığını ve maliyet hesaplarında gerçekçi rakamlar elde etmeye özen gösterdiklerini söyledi. Esen, "Hazırlanan bütçe, yapmak istediklerimizin işaretlerini taşıyor. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür eder, bütçemizin ilçemize hayırlı olmasını dilerim" dedi. Konuşmaların ardından Konyaaltı Belediyesi 2021 yılı için 235 milyon lira olarak planlanan Performans Programı ve Gelir Gider Bütçesi, tüm partilerin de desteğiyle oy birliğiyle kabul edildi.

    KONYAALTI MECLİSİ ERMENİSTAN'I KINADI

    Bütçe görüşmelerinin öncesinde ise Konyaaltı Belediyesi Meclisi'ndeki tüm partiler, 28 Eylül 2020 tarihinde uluslararası hukuku göz ardı ederek ağır silahlarla Azerbaycan sivil yerleşim yerlerini ve askerlerini hedef alan Ermenistan'ı kınayan bildirge yayımladı. Bildirgede, Konyaaltı Belediye Meclisi'nin dost ve kardeş ülke Azerbaycan'ın yanında olduğu kaydedildi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow