hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı, taksi ve taksi duraklarını dezenfekte ediyor

    Konyaaltı, taksi ve taksi duraklarını dezenfekte ediyor
    expand

    Konyaaltı, taksi ve taksi duraklarını dezenfekte ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen'in talimatıyla, ilçedeki taksi durakları ve taksiler her hafta düzenli dezenfekte ediliyor.

    Konyaaltı Belediyesi, koronovirüs ile mücadele kapsamında ilçe genelinde yürütülen çalışmalara yenisini ekledi. Geçen hafta taksi esnafını ziyaret eden ve onların taleplerini dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçedeki 21 taksi durağı ve bu duraklara bağlı çalışan 351 taksinin her hafta dezenfekte edilmesi talimatını verdi. Başkan Esen'in talimatları sonrası çalışmalar başladı. Esen, salgın döneminin bitene kadar bu çalışmaların belirli periyotlarla devam edeceğine dikkat çekti. Her zaman esnafın yanında olduklarını kaydeden Esen, salgına karşı mücadelenin Ramazan Bayramı'nda da hız kesmeden devam edeceğinin altını çizdi.

    TAKSİLER TEK TEK DEZENFEKTE EDİLDİ

    Sahil Taksi Durağı'nda dezenfekte çalışması yapan Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu durakta yer alan tüm taksileri de tek tek dezenfekte etti. Bu hizmetin kendileri için önemini vurgulayan Sahil Taksi Durağı esnafı Metin Koç, “Koronovirüs salgını nedeniyle Konyaaltı Belediyesi'nin aldığı tedbirleri memnuniyetle karşılıyoruz. Taksi ve duraklarda başlatılan dezenfekte çalışmalarını da bu anlamda çok önemli buluyoruz. Başkanımız sağ olsun bu konuda bize yardımcı oluyor. Araçlarımıza yapılan çalışmalardan çok memnunuz" dedi.

    MÜŞTERİLERİN SAĞLIĞI İÇİN DE ÖNEMLİ

    Akdeniz Taksi Durağı esnafı İbrahim Ölçer ise dezenfekte çalışmasının müşterilerin sağlığı için de önemli olduğunu söyledi. Ölçer, “Biz Akdeniz Taksi Durağı olarak Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'e çok teşekkür ediyoruz. Bu bölgede çalışan esnaflar olarak belediyenin elinden geleni yaptığını görüyoruz. Salgın birçok ülkeyi vurduğu gibi bizleri de vurdu. Özellikle turizm bölgesi olan Antalya'da bizleri çok etkiledi. Eski günlere dönmeyi özlemle bekliyoruz. İnşallah bu süreç kısa sürede biter ve eski günlerimize döneriz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow