hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı'na 15 bin metrekare parke taşı

    Konyaaltına 15 bin metrekare parke taşı
    expand

    Konyaaltı'na 15 bin metrekare parke taşı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA)- KONYAALTI Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı cadde ve sokaklarda kaldırım ve bordür taşı döşeme işlemlerini aralıksız sürdürüyor.

    Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda çalışmalarına hız verdi. Ekipler, Uncalı Mahallesi 1134 sokak üzerinde yer alan Antalya Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının güney kısmında kaldırım çalışması gerçekleştiriyor. Siteler Mahallesi'nden başlayan çalışmalar, Uncalı ve Hurma Mahallesi ile devam edecek. Konyaaltı'nda yıl sonuna kadar toplamda 15 bin metrekare parke taşı, 7 kilometre bordür ve 3 bin metrekare de görme engelli taşı döşenecek.

    AMACIMIZ İLÇEDE KALDIRIMSIZ YOL KALMAMASI

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yaptıkları planlama doğrultusunda ekiplerin altyapı çalışmalarını gerçekleştirdiğini söyledi. Başkan Esen, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Uncalı Mahallesi'nde kaldırım çalışması yapıyor. Yıl sonuna kadar ekiplerimiz hummalı bir çalışma gerçekleştirecek. 15 bin metrekare kaldırım, 3 bin metrekare görme engelli taşı ve 7 kilometre bordür taşı döşenecek. Konyaaltı'nda kaldırımsız yol kalmaması için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow