hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı'na Bisiklet Takımı

    Konyaaltına Bisiklet Takımı
    expand

    Konyaaltı'na Bisiklet Takımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi'nde Oda Orkestrası, Müzik Akademisi, Tiyatro ve Halk Oyunları Topluluğu ile kültür sanat faaliyetlerine hız veren Başkan Semih Esen, şimdi de 'bisiklet takımı' kurdu.

    Göreve geldiği gün “Müziği sokağa taşıyacağız" diyen Başkan Semih Esen, bu doğrultuda Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası ve Müzik Akademisini kurmuş, bu topluluklar sokakta birçok etkinliğe imza atmıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan seçmelerle kurulan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ile de yöresel halk oyunlarını Konyaaltı'nda yaşatmak isteyen Başkan Esen, 20 Ocak tarihinde ise Bisiklet takımı kurulması talimatını verdi. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Bisiklet Takımı, bir ayda birçok başarıya imza attı.

    BELEDİYE TAKIMINDAN MİLLİ TAKIMA

    Şevket Şimşek'in antrenörlüğünde müsabakalara hazırlanan Konyaaltı Belediyesi Bisiklet Takımı, Alanya Ulusal Türkiye Şampiyonasında 6'ncı, Antalya İl Şampiyonasında ise 1'inci oldu. 16-17 yaş grubu 8 kişiden oluşan Bisiklet Takımının kurulduğu bir aylık süre içinde bir çok başarıya imza attığını ifade eden Semih Esen, takım olarak elde edilen derecelerin yanı sıra sporcuların bireysel başarılar da elde ettiklerini söyledi. Konyaaltı Belediyesi Bisiklet Takımında yer alan Ferhat Çetin'in milli takıma kabul edildiğini dile getiren Başkan Esen, hedeflerinin Türkiye Bisiklet Şampiyonasında ilk üçe girmek olduğunu kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow